Luisterboek

Zo enorm gaaf!!! De boeken Smartphone Etiquette en Videobellen Etiquette worden luisterboeken!

Wijbrand Vd Sande van WIJSA Entertainment gaat met zijn prachtige stem de boeken inspreken. Wijbrand is stemacteur en een ware kunstenaar op het gebied van spreken en geluid. En ik ben sùper blij dat mijn boeken wil inspreken!!
Wordt vervolgd!
Wijbrand schrijft er zelf over op zijn Social Media:
Wie had dit ooit kunnen bedenken?
Gisteren plaatste ik het bericht dat ik de vakopleiding stemacteren met succes heb afgerond en vanmorgen om 11 uur stond Marlous de Haan bij mij op kantoor.
Marlous de Haan is de succesvolle auteur van de boeken “Smartphone Etiquette” en “Videobellen Etiquette”.
Deze boeken, die precies op het juiste moment in de Coronacrisis op de markt kwamen, bleken een enorme hit. Marlous was op slag een soort van BN’er en etiquette-expert wat er toe leidde dat ze tot op de dag van vandaag met grote regelmaat op radio en televisie te horen en te zien is om over haar boeken te vertellen.
Jinek, Koffietijd, De 5 uur show, RTL4, SBS6, NOS, BNR Nieuwsradio, Radio Veronica, Radio 538, Radio10, De Telegraaf, Algemeen Dagblad, Linda.nl, de Libelle…
Het is maar een heel kleine opsomming uit de ontelbare media die aandacht schonken aan Marlous en haar boeken, of waar ze zelf te gast was.
Marlous en ik kennen elkaar via Optimaal FM, waar ze vorig jaar in mijn radioprogramma te gast was om over haar boeken te vertellen. Naar aanleiding van het bericht wat ik gisteren plaatste schreef Marlous mij een berichtje en al snel hadden we elkaar aan de telefoon, wat weer resulteerde in het bezoek van Marlous bij mij op kantoor.
Lang verhaald kort; ik heb Marlous voorgelezen uit haar eigen boeken en het resultaat was een glunderende Marlous. “Dit is precies de toon waarin ik mijn boeken geschreven heb. Zo heb ik het bedoeld.”, reageerde ze.
Ik heb dus één dag na het afronden van mijn vakopleiding stemacteren bij Ingrid Putman mijn eerste officiële opdracht gekregen.
Ik mag de twee succesboeken van Marlous de Haan nu gaan omvormen tot luisterboeken.
Een ongelofelijk eervolle klus, waar ik enorm veel zin in heb, want het zijn ontzettend leuke humoristische boeken die geweldig lekker lezen.
Dankjewel voor het vertrouwen Marlous. Ik ga er iets moois van maken!
Binnenkort meer! 😊
Videobellen Etiquette Smartphone Etiquette Marlous de Haan Luisterboek Wijbrand van der Sande Stemacteur 2
©Smartphone Etiquette – M.L. de Haan 2021
Over de schrijver
Marlous de Haan is een rasechte nomofoob, verslaafd aan de smartphone en dagelijks op internet te vinden. Daarnaast is ze ook een mensen-mens. Ze heeft graag contact met anderen en houdt van vergaderen, regelen en organiseren. Hierdoor is het logisch dat ze, tijdens de coronacrisis, in haar eigen omgeving het voortouw neemt om bijeenkomsten via videobellen te organiseren, mensen gaat enthousiasmeren om het te gaan gebruiken en, als auteur van het boek Smartphone etiquette, zich al gauw op de etiquette van het videobellen richt. Vandaaruit is ze zich ook gaan verdiepen in de gevolgen op fysiek, emotioneel en sociaal gebied, en in de nomofobie, de verslaving aan de smartphone. Een van de stappen in die verdieping is het schrijven van richtlijnen en een etiquette bij het gebruik van de smartphone geweest. In het voorjaar van 2020 verschijnt haar eerste boek "Smartphone etiquette, 125 gouden gedragsregels die je zou moeten kennen voor het gebruik van je mobiel". Van smartphonegebruik is het maar een kleine stap naar het gebruik van etiquette bij het videobellen. Videobellen is, zeker door de coronacrisis, niet meer weg te denken uit ons leven. De etiquette bij videobellen maakt ons bewust van de gedragsregels tijdens het gebruiken ervan. Hoe willen we ermee omgaan, hoe willen we dat anderen ons zien? De meeste, nu gangbare gedragsregels zijn gebundeld in dit boek over videobellen-etiquette, "Videobellen Etiquette, 75 niet te missen gedragsregels voor succesvol beeldbellen" Marlous de Haan was te zien op diverse media: tv, radio, kranten, tijdschriften en online. Zij is expert op het gebied van videobellen. Marlous begeleidt onlinemeetings en geeft trainingen in hoe je succesvol kunt beeldbellen. Als fysiotherapiewetenschapper verdiept zij zich in de fysieke, mentale en sociale problemen die veroorzaakt worden door het gebruik van mobiele apparaten. Daarnaast is zij gespecialiseerd in nomofobie, de oorzaak van de verslaving aan de smartphone. Eerder schreef ze het boek Smartphone etiquette. Ze publiceert boeken en artikelen en geeft interviews en lezingen over nomofobie, smartphone-etiquette, videobellen-etiquette, digitale detox en digital wellness. De auteur Marlous de Haan is beschikbaar voor signeersessies, lezingen, interviews en andere instore activiteiten. Marlous de Haan doet onder andere onderzoek naar: - Smartphone gebruik - Videobellen in 2020 - Nomofobie
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down